Sök
Stäng denna sökruta.

Varmvattenberedare solceller & solfångare

Utforska vårt sortiment av varmvattenberedare optimerade för användning med solceller och solfångare. Dessa miljövänliga alternativ inte bara minskar din elförbrukning utan även dina energikostnader, tack vare effektiv solenergi. Idealiska för hushåll som strävar efter hållbarhet.

Varmvattenberedare med solfångare

Om du bor på en plats med många soltimmar kan det vara en bra idé att välja en
varmvattenberedare som är förberedd för solceller/ solfångare. Det kommer att sänka dina elkostnader. Genom att värma upp ditt varmvatten med solens hjälp gör du även miljön en tjänst. Solceller till varmvattenberedare är ett bra val om du vill göra ditt bästa för att bidra till miljövänligare elförbrukning.

Varmvattenberedarna du hittar i vårt sortiment har termostat med justerbar temperatur och även andra funktionella komponenter. Maxtemperaturen är för det mesta hela 90 °C, vilket ger gott om varmvatten.

En varmvattenberedare för solenergi kopplas oftast till en värmepump. Men vi har också eldrivna varmvattenberedare som är förberedda för solfångare i vår produktion på OSO Hotwater. När du hittar en du gillar kan du klicka på länken så kommer du till vår svenska återförsäljare.

Varmvattenberedare med solceller – pris

Priset är en viktig aspekt för många när de köper saker till hemmet. Men tänk på att en varmvattenberedare är en stor investering och det är inte bara priset som är viktigast. Det viktigaste är att du väljer en med hög kvalitet. OSO Hotwater tillhandahåller enbart produkter av allra högsta kvalitet. Vårt utbud har fokus på kvalitet och på att erbjuda marknadsledande produkter.

Alla våra varmvattenberedare med solslinga har NANOPUR-isolering. Det är en
marknadsledande isolering som leder till minimal värmeförlust. Genom att värmen bibehålls minskar du också elkostnader när solcellerna inte är i bruk. När du köper en varmvattenberedare från oss kan du också räkna med högt korrosionsmotstånd. De fungerar också bäst vid användning med kalkhaltigt vatten.

Varmvattenberedare med solslingor – rätt storlek

Storlekarna på varmvattenberedarna med solfångare varierar för att du ska kunna hitta en som passar just dina behov. Om du har en stor familj och villa bör du satsa på en med kapacitet för 200-300 liter. Bor du ensam kan du klara dig med en mindre variant.

Fördelarna med en vvb ihop med solslinga är många. Som vi redan nämnt kommer dina elkostnader att minska samtidigt som du gör miljön en tjänst. Vi rekommenderar användning av en varmvattenberedare som drivs av solenergi tillsammans med en värmepump. Då får du absolut bästa prestanda.

De flesta varmvattenberedare som är förberedda för solslingor har inbyggda värmeväxlare för att allting ska ske smidigt. Vissa har både en övre och en nedre sådan där den övre kan användas för att ge värme åt en liten värmekrets i hemmet.

När du väljer solceller till ditt varmvatten får du 100 % förnybar energi. Du kan också välja att värma upp hela huset med solenergi för att det ska bli ännu bättre för menyn.

Köpa varmvattenberedare solceller & solfångare online

När du vill köpa varmvattenberedare är det en fördel att välja att göra inköpet på nätet. Då får du gott om tid på dig att läsa produktbeskrivningarna för att kunna göra ett genomtänkt val. Våra varmvattenberedare kan du köpa via vår återförsäljare både på nätet och i butik.

Tänk också på att anlita en fackman som kan hjälpa dig med installation av
varmvattenberedaren. Det är någonting som kräver rätt kunskaper för att det ska ske korrekt. Annars finns det risk för läckage, vilket kan leda till vattenskador.

Om det inte finns tillräckligt med solenergi för att värma upp ditt vatten har de flesta varmvattenberedarna också eldrift för varmvatten vid behov. På så sätt behöver du inte oroa dig över att inte få varmvatten när du verkligen behöver det. Vi är säkra på att du kommer att hitta ett alternativ som passar dig från OSO Hotwater.

FAQ

h1
h2
h3
h4
h5

 

 

h6
h7
h8
h9
h10

Nyheter

OSO ThonCo Kampanjebilder Hires 5 scaled

7 bra tips på varmvattenberedare för rörmokare

Frågor uppstår ständigt om att installera en varmvattenberedare. Teknisk ingenjör ...
Les mer
Suksess under pandemien OSO Hotwater

Framgång under pandemin

Pandemin har slukat många företag, bland annat i Norge. Men ...
Les mer
OSO Hotwater varmvattenberedare

OSO Hotwater lanserar ny identitet och ny hemsida

Varmt vatten är en viktig del av hälsa och välbefinnande. ...
Les mer