Sök
Stäng denna sökruta.

Varmvattenberedare 300 liter

Upptäck våra energieffektiva 300-liters varmvattenberedare, idealiska för större hushåll och kommersiella fastigheter. Dessa robusta enheter garanterar kontinuerlig tillgång till varmvatten och är designade för både inomhus- och utomhusinstallation, vilket minimerar dina driftkostnader samtidigt som de erbjuder pålitlig prestanda.

Välj rätt varmvattenberedare - passar 300 liter dig?

En stor 300 liter varmvattenberedare är idealisk för större familjer och stora fastigheter med hög konsumtion. Våra OSO varmvattenberedare på 300 liter är designade för att kunna möta höga krav på både vattenförsörjning och kvalitet. Dessutom är de också energisnåla.

I ett växande hushåll kan behovet av varmvatten öka med tiden. Att då uppgradera till en större vattentank gör att ni slipper kompromissa med mängden vatten ni använder och ni slipper även oroa er över att varmvattnet ska ta slut. Olika hushåll har olika behov när det gäller mängden varmvatten som behövs. Större familjer där dusch, bad, tvätt och disk sker mer frekvent behöver i regel en varmvattenberedare i större storlek.

300 liter varmvattenberedare för stora behov

Vår stora modell som rymmer 300 liter vatten har en robust konstruktion och är perfekt att placera i utrymmen som förråd eller källare.

Trots sin stora kapacitet är vattentanken designad för att du ska kunna placera den på en mängd olika platser i fastigheten. Du som har ont om yta inomhus kan ha stor nytta av att 300 liters modellen också går att montera säkert utomhus. Vår varmvattenberedare 300 liter rostfri tål de flesta tuffa miljöer. Du som behöver en liggande varmvattenberedare på 300 liter hittar också det här bland våra produkter.

Tack vare tankens stora kapacitet passar den även utmärkt att använda i andra fastigheter än hemmet. Så som på spa eller andra företagsfastigheter med stora varmvattenbehov.

En snygg och hållbar design

När du köper utrustning som en varmvattenberedare vill du såklart ha en produkt som håller länge. Samtidigt är det alltid en fördel om designen också är visuellt tilltalande. Vi har gett våra 300 liter varmvattenberedare en minimalistisk design som smälter in i omgivningen. Eftersom varmvattenberedaren även är utformad för enkel installation, är det lätt för en professionell installatör att snabbt installera och få enheten i drift.

Samtidigt som du får en varmvattenberedare med garanterat lång livslängd och som kräver minimalt med underhåll, får du även en vattentank som inte blir ett störande inslag i hemmet eller fastigheten.

Energieffektiv med smarta funktioner

Vår 300 liter varmvattenberedare är bland de bästa på marknaden när det gäller
energieffektivitet. Med hjälp av avancerad isolering och andra funktioner som sparar energi kan värmeförluster och energikostnader minimeras. OSO varmvattenberedare 300 liter är byggd för att ge dig en hållbar vattentank som är både pålitlig och prisvärd.

Modellen har även smart styrning som tillåter uppvärmning av vatten när elpriset är som lägst. Det här är en funktion som gör att du kan spara mycket pengar.
De varmvattenberedare som du hittar hos oss har även följande egenskaper:

  • Anti-korrosionsbehandling
  • Design som döljer rör och anslutningar
  • Bladventil som förhindrar skållning
  • Hög lagringstemperatur
  • Stilla ben som är justerbara
  • Förberedd med solfångare
  • Anpassad för kalkhaltigt vatten

Köpa varmvattenberedare 300 liter online

Du kan enkelt beställa din OSO varmvattenberedare 300 liter online. Här hittar du all information om våra stora varmvattenberedare med kapacitet på 300 liter. Har då frågor som du inte hittar svar på under våra produktbeskrivningar är du alltid välkommen att höra av dig via mejl eller telefon till våra återförsäljare så hjälper dom dig gärna att välja den varmvattenberedare som uppfyller dina behov.

Information om pris på varmvattenberedare 300 liter hittar du hos vår återförsäljare. Det är också de som levererar våra varmvattenberedare i 300 liter när du gör en beställning.

FAQ

h1
h2
h3
h4
h5

 

 

h6
h7
h8
h9
h10

Nyheter

OSO ThonCo Kampanjebilder Hires 5 scaled

7 bra tips på varmvattenberedare för rörmokare

Frågor uppstår ständigt om att installera en varmvattenberedare. Teknisk ingenjör ...
Les mer
Suksess under pandemien OSO Hotwater

Framgång under pandemin

Pandemin har slukat många företag, bland annat i Norge. Men ...
Les mer
OSO Hotwater varmvattenberedare

OSO Hotwater lanserar ny identitet och ny hemsida

Varmt vatten är en viktig del av hälsa och välbefinnande. ...
Les mer