Sök
Stäng denna sökruta.

Ackumulatortankar 2000 liter

Ackumulatortankar på 2000 liter passar dig med stort behov av varmvatten. Den här typen av ackumulatortank passar utmärkt för ackumulering av varmvatten i större anläggningar och industrier. Våra stora tankar har marknadsledande isolering för en minimal värmeförlust.

Stora ackumulatortankar på 2000 liter för allas behov

Om ni är en stor familj eller om du har ett stort hus med många lägenheter kan du behöva en ackumulatortank 2000 liter. Du som har en modern vedpanna som rymmer 100 liter ved behöver också en stor ackumulatortank för att pannans energi ska användas på ett effektivt sätt. Det beräknas att du behöver 10-12 liter ackumulatorvolym per uppvärmd kvadratmeteryta vid eldning med ved, eller 30 liter per kW installerad effekt.

Vi är nog många som upplevt att varmvattnet tagit slut. Det är inte kul att duscha kallt, särskilt inte under vinterhalvåret. Om ni dessutom brukar bada i badkar är det en fördel att ha kapacitet för mycket varmvatten. Med en ackumulatortank på 2000 liter får du både en hög kapacitet och en jämn, behaglig temperatur på vattnet.

Ackumulatortank på 2000 liter – mått

Eftersom 2 000 liter är mycket vatten är en ackumulatortank som rymmer den volymen relativt stor. Vi försöker dock göra tankarna slimmade för att de ska kunna få plats hos alla som har behovet.

Du kan också välja att ha flera mindre tankar sammankopplade om det fungerar bättre hos dig. Men det är en stor och tung tank som kräver sitt utrymme, vilket kan vara bra att ha i åtanke. Den brukar dock få plats i pannrum, källare eller grovkök.

Ackumulatortank på 2000 liter – pris

Priset är en viktig aspekt vid alla typer av inköp, så även vid köp av en ackumulatortank. Du ska dock inte bara titta på det exakta priset utan snarare på prisvärdigheten. Hög kvalitet förtjänar att kosta lite extra eftersom produkterna håller längre. Det ger dig mer valuta för pengarna.

Här på OSO Hotwater satsar vi på bra isolering för mindre värmeförlust och därmed lägre energikostnader. Vi har också valt att skapa korrosionsbeständiga ackumulatortankar för att de ska hålla längre. En rekommendation är att du alltid låter en fackman installera din ackumulatortank. Om det utförs av någon utan kunskap kan läckage uppstå, vilket i sin tur kan leda till vattenskador som är dyra att åtgärda.

Många av våra produkter kan även anpassas utifrån dina behov och har olika tillval för bästa möjliga optimering. Det ger dig valmöjligheter som i sin tur också kan påverka priset för tanken.

Köpa ackumulatortank på 2000 liter

Här på vår hemsida kan du se de olika produkterna vi erbjuder i varje kategori. Genom att klicka på en produkt av intresse kan du läsa dess produktbeskrivning. Där finns information om kapaciteten, vilka fördelar produkten har samt fakta om komponenterna. När du hittar ett alternativ som uppfyller dina krav kan du klicka dig vidare till vår svenska återförsäljare. Därifrån kan du köpa din ackumulatortank 2000 liter via nätet.

Utöver våra ackumulatortankar på 2000 liter har vi alternativ som rymmer både mindre och större volymer. Oftast använder vi mer vatten än vi tror och du bör noga överväga vilket alternativ som kommer att klara av er förbrukning av varmvatten.

Vi erbjuder också varmvattenberedare i olika storlekar samt olika tillbehör för exempelvis uppvärmning via solenergi. En del av våra ackumulatortankar är dessutom förberedda för installation av solfångare, bra för både ekonomin och miljön.

FAQ

h1
h2
h3
h4
h5

 

 

h6
h7
h8
h9
h10

Nyheter

OSO ThonCo Kampanjebilder Hires 5 scaled

7 bra tips på varmvattenberedare för rörmokare

Frågor uppstår ständigt om att installera en varmvattenberedare. Teknisk ingenjör ...
Les mer
Suksess under pandemien OSO Hotwater

Framgång under pandemin

Pandemin har slukat många företag, bland annat i Norge. Men ...
Les mer
OSO Hotwater varmvattenberedare

OSO Hotwater lanserar ny identitet och ny hemsida

Varmt vatten är en viktig del av hälsa och välbefinnande. ...
Les mer