Sök
Stäng denna sökruta.

Ackumulatortankar 500 liter

Här hittar du ackumulatortankar som rymmer 500 liter vatten och som ger dig stora ekonomiska vinster. Ackumulatortanken fungerar som en stor termos och kan användas med majoriteten av värmekällorna som finns på marknaden. En ackumulatortank 500 liter passar utmärkt för ackumulering av varmvatten i stora anläggningar.

OSO ackumulatortankar på 500 liter

När du väljer en ackumulatortank på 500 liter från OSO Hotwater kan du räkna med hög kvalitet. Här på vår hemsida kan du läsa allt du behöver veta om respektive produkt och du hittar även länk till vår svenska återförsäljare, där du kan genomföra ditt köp och kontakta deras kunniga medarbetare om du har några frågor.

Våra ackumulatortankar kan fungera som varmvattenberedare, men används vanligtvis som stommen i ett vattenburet värmesystem. De fungerar utmärkt vid vedeldning och solvärme, men även vid andra typer av värmekällor. Vi erbjuder utöver storleken på 500 liter även större och mindre alternativ. Det är ditt behov som styr hur stor tanken bör vara. Eldar du med ved ska din ackumulatortank i regel vara 18 gånger så stor som eldstadsvolymen i pannan.

I utbudet av ackumulatortankar från oss på OSO Hotwater finns det alternativ som är förberedda för solfångare, vilket gör dem optimala för dig som använder eller vill gå över till solenergi för uppvärmning av vatten.


Ackumulatortank på 500 liter – pris

Priset för en ackumulatortank kan variera beroende på vilken modell du väljer. Givetvisspelar även storleken roll för kostnaden. Du kan också behöva betala en fackman för att installera ackumulatortanken. Det är nämligen ingenting du bör göra om du inte är erfaren, för att minska risken för läckage och eventuella vattenskador.
När du väljer en OSO ackumulatortank på 500 liter kan du räkna med en prisvärd produkt som håller hög kvalitet. Vi använder marknadsledande isolering i alla våra tankar, för minimal värmeförlust. Det ger stora ekonomiska vinster eftersom ingen värme går förlorad. Våra ackumulatortankar är även korrosionsbeständiga med en konstruktion av rostfritt stål.


Ackumulatortank på 500 liter – mått

Måtten på en ackumulatortank som rymmer 500 liter vatten varierar beroende på modell. Du bör dock räkna med att de tar en del plats eftersom det är en relativt stor mängd vatten som behövs. En ackumulatortank placeras vanligtvis på golvet i exempelvis ditt pannrum.

Den vanligaste formen på våra ackumulatortankar är cylinderform. De är relativt höga med en smalare diameter. I produktbeskrivningarna här på vår hemsida kan du läsa exakta mått för respektive produkt. Det kan vara till hjälp när du ska välja tank så att du inte riskerar att den inte får plats.


Köpa ackumulatortank på 500 liter online

Genom att köpa din ackumulatortank på nätet via vår återförsäljare kan du i lugn och ro sitta hemma och överväga vilken tank du ska välja. I produktbeskrivningarna finns all information du behöver. Väljer du en från oss på OSO kan du känna dig trygg, tack vare funktioner som skållningsskydd. På så sätt behöver du aldrig oroa dig över att någon ska bränna sig på varmvattnet.

Tryckklassen kan variera, men populärast bland våra ackumulatortankar är 10 bar. Dock kan många av våra produkter kundanpassas efter behov. För oss är det alltid viktigast att du som kund är nöjd med din produkt och därför skapar vi högkvalitativa produkter med marknadsledande funktioner. Av den anledningen har våra produkter hållit sig populära på marknaden i över 50 år.

FAQ

h1
h2
h3
h4
h5

 

 

h6
h7
h8
h9
h10

Nyheter

OSO ThonCo Kampanjebilder Hires 5 scaled

7 bra tips på varmvattenberedare för rörmokare

Frågor uppstår ständigt om att installera en varmvattenberedare. Teknisk ingenjör ...
Les mer
Suksess under pandemien OSO Hotwater

Framgång under pandemin

Pandemin har slukat många företag, bland annat i Norge. Men ...
Les mer
OSO Hotwater varmvattenberedare

OSO Hotwater lanserar ny identitet och ny hemsida

Varmt vatten är en viktig del av hälsa och välbefinnande. ...
Les mer