Sök
Stäng denna sökruta.

Varmvattenberedare 30 liter

Upptäck vårt utbud av kompakta 30-liter varmvattenberedare från OSO Hotwater, idealiska för mindre hushåll eller som en effektiv lösning för sommarstugan. Dessa energisnåla modeller kombinerar minimal värmeförlust med en elegant design, vilket gör dem till ett perfekt val för alla som värderar både funktionalitet och stil. Lätta att installera och med en diskret storlek passar de smidigt in i små utrymmen, oavsett om de placeras på golvet eller monteras på väggen.

Så väljer du rätt varmvattenberedare - passar 30 liter dig?

Varmvatten som tar slut eller skenande energikostnader kan vara tecken på att det är dags att uppdatera hemmet med en ny varmvattenberedare. OSO varmvattenberedare 30 liter hjälper till att uppfylla hushållets behov av varmvatten samtidigt som den är energisnål.

Kanske har behovet av varmvatten i hushållet förändrats över tid när familjen minskat för barnen har blivit stora och flyttat hemifrån, eller till följd av andra livsstilsförändringar. När du uppgraderar din befintliga varmvattenberedare till en bättre modell, eller kompletterar med ytterligare en enhet, kan ni slippa gissel med att försöka spara in på varmvattnet där hemma. Tänk över faktorer som hur ofta ni duschar, diskar och tvättar för att välja en storlek som passar er.

Idag finns en mängd olika varmvattenberedare på marknaden. Något som kan göra det svårt att veta vilken som uppfyller just dina behov. För att göra valet enklare för dig har vi utformat en OSO varmvattenberedare 30 liter som passar som komplement i de allra flesta hem.

Varmvattenberedare för små utrymmen

En liten varmvattenberedare 30 liter är perfekt för dig som har ont om utrymme. Den har en smal diameter som gör att den kan placeras i de flesta hörn utan att ta upp för mycket yta. Den mindre designen gör även att varmvattenberedaren är enkel att montera i exempelvis ett skåp eller fästa på väggen.

Vi har modeller för dig som inte vill slösa någon golvyta alls. Du kan då med fördel välja en modell designad för att bli monterad nära taket. En stor fördel med OSO varmvattenberedare 30 liter som har alla anslutningar i botten men kan ändå installeras på golvet. På så sätt kan du vid behov enkelt fylla varmvattenberedaren till olika utrymmen.

Små varmvattenberedare med snygg design

Ofta fokuserar vi på kvaliteten på de produkter vi köper till hemmet, men när det gäller något som vi ska se och använda varje dag kan också designen vara viktig. I de fall du behöver placera varmvattenberedaren på en synlig plats i hemmet blir en varmvattenberedare 30 liter i rostfri stål snygg i de flesta hem. Material och design är stilrent och smälter med enkelhet in bland er övriga inredning.

Våra OSO varmvattenberedare 30 liter är dessutom utformade så att alla rör och
anslutningar är snyggt dolda.

Fördelar med 30 liter varmvattenberedare

Det finns många fördelar med att välja en 30 liter varmvattenberedare från oss. Bland annat har varmvattenberedare som du hittar här har en mycket låg värmeförlust kombinerat med en hög lagringstemperatur. Både varmvattenberedare och tillhörande väggfäste har högt
korrosionsmotstånd.

OSO Hotwater varmvattenberedare 30 liter kan monteras i princip var som helst i hemmet. Därtill har den en slimmad och diskret design. Varmvattenberedaren har en extern termostat som är justerbar samt en blandningsventil som förhindrar risk för skållning eftersom den blandar och sänker temperaturen på utgående vatten.

Energieffektiv varmvattenberedare

En liten varmvattenberedare 30 liter är byggd för att vara energieffektiv. Faktiskt är det så att våra varmvattenberedare har den lägsta värmeförlusten på marknaden. Därtill gör de sitt jobb effektivt och har en lång hållbarhet.

Att tillverka varmvattenberedare av hög kvalitet är en självklarhet för oss. Inte bara för att ge dig som kund den bästa varmvattentanken på marknaden, utan också för att vi vill ta ett ansvar över vår gemensamma miljö. Därför är det viktigt för oss att erbjuda dig en effektiv varmvattenberedare, som drar lite energi och dessutom håller länge.

Köp varmvattenberedare online

Vi rekommenderar dig att handla din varmvattenberedare online. Här hittar du all information du behöver om våra 30 liter varmvattenberedare så att du enkelt kan hitta en som passar för dina behov. Beställ online från vår återförsäljare eller besök deras butiker och få din nya varmvattentank levererad hem till dig.

FAQ

h1
h2
h3
h4
h5

 

 

h6
h7
h8
h9
h10

Nyheter

OSO ThonCo Kampanjebilder Hires 5 scaled

7 bra tips på varmvattenberedare för rörmokare

Frågor uppstår ständigt om att installera en varmvattenberedare. Teknisk ingenjör ...
Les mer
Suksess under pandemien OSO Hotwater

Framgång under pandemin

Pandemin har slukat många företag, bland annat i Norge. Men ...
Les mer
OSO Hotwater varmvattenberedare

OSO Hotwater lanserar ny identitet och ny hemsida

Varmt vatten är en viktig del av hälsa och välbefinnande. ...
Les mer