Sök
Stäng denna sökruta.

Varmvattenberedare 200 liter

Upptäck våra 200-liters varmvattenberedare från OSO Hotwater, perfekt för normalstora familjer som önskar en pålitlig och energieffektiv lösning för sitt varmvattenbehov. Dessa modeller erbjuder robust kapacitet för att hantera daglig användning utan att varmvattnet tar slut, och är tillgängliga i både stående och vägghängda versioner för att passa ditt unika utrymme.

Varmvattenberedare 200 liter från OSO

Om du inte har tillgång till kommunalt vatten är en varmvattenberedare ett alldeles utmärkt alternativ. Det finns flera olika slags varianter och den vanligaste är en modell som enbart används med el. Förutom eluppvärmda beredare finns det även sådana som drivs med gasol eller som används med värmepumpsteknik.

En ackumulatortank är även det en slags varmvattenberedare. Den används ihop med en extern värmekälla som till exempel värmepump och vedpanna. En sådan tank är inte konstruerad för att klara av att värma upp vatten själv om den inte har en tillhörande elpatron.

Vi har flera olika modeller och storlekar som passar utmärkt att placera på golvet eller i ett skåp om du inte vill låta den stå framme. Vi har även vägghängd varmvattenberedare på 200l.

Med en OSO varmvattenberedare på 200l behöver du inte oroa dig för att varmvattnet ska ta slut i normalfallet. Det är en kapacitet som passar för de allra flesta hushåll. Men är ni en stor familj som duschar ofta exempelvis för att ni har tonåringar hemma, kan det vara bra att satsa på en varmvattenberedare med en kapacitet på 300 liter och uppåt.

Om du letar efter en varmvattenberedare till en sommarstuga eller annat mindre boende räcker det med 50-100 liter.

Energisnål och miljövänlig

Alla varmvattenberedare i vårt sortiment använder NANOPUR-teknologi som är en marknadsledande isolering. Eftersom våra beredare bibehåller värmen under en längre tid är det ett energisnålt, miljövänligt och hållbart val.

Med en varmvattenberedare har du alltid tillgång till varmt vatten i bostaden. En eluppvärmd beredare värmer upp vattnet så länge elen i bostaden fungerar.

Vattenkvaliteten spelar roll

Vilken vattenkvalitet du har hemma spelar roll för det material du bör välja på din
varmvattenberedare. Med hjälp av vattenprover kan du ta reda på om du exempelvis har en hög kalkhalt i vattnet. Sedan kan rätt beredare väljas utifrån den informationen. Det är viktigt att veta att en rostfriberedare är alltid det bästa alternativet.

Smarta varmvattenberedare i 200 liter

Alla våra varmvattenberedare håller värmen mycket bra, tack vare att marknadsledande isolering används i tillverkningen. Vår varmvattenberedare 200l är energisnål tack vare den här förmågan.

Flera av våra varmvattenberedare har så kallad smart styrning vilket betyder att den värmer upp vattnet när elpriset är som lägst på dygnet. Många av dem har även en blandningsventil som minskar risken för att vattnet blir för hett vid användning. Alla våra beredare har en säkerhetsventil som ser till att trycket inte blir för högt i tanken.

Rätt skötsel förlänger livslängden

Varmvattenberedare från OSO Hotwater har en lång livslängd. Om du sköter om beredaren regelbundet och rengör den kan du förlänga livslängden ytterligare. Det minskar även risken för rost och bakterier eller för högt tryck.

Installationen av varmvattenberedaren

För att våra varmvattenberedare ska fungera optimalt är det viktigt att den installeras på ett korrekt sätt. Vi rekommenderar därför att du tar hjälp av en certifierad VVS-tekniker när det är dags att installera en ny varmvattenberedare. På så sätt kan du försäkra dig om att installationen blir efter branschstandard.

Varmvattenberedare 200l – pris

Om du är intresserad av våra varmvattenberedare och vill veta mer om dem rekommenderar vi att du kontaktar vår svenska återförsäljare. De har kompetenta och duktiga medarbetare som alltid är redo att hjälpa dig med dina frågor.

FAQ

h1
h2
h3
h4
h5

 

 

h6
h7
h8
h9
h10

Nyheter

OSO ThonCo Kampanjebilder Hires 5 scaled

7 bra tips på varmvattenberedare för rörmokare

Frågor uppstår ständigt om att installera en varmvattenberedare. Teknisk ingenjör ...
Les mer
Suksess under pandemien OSO Hotwater

Framgång under pandemin

Pandemin har slukat många företag, bland annat i Norge. Men ...
Les mer
OSO Hotwater varmvattenberedare

OSO Hotwater lanserar ny identitet och ny hemsida

Varmt vatten är en viktig del av hälsa och välbefinnande. ...
Les mer