Sök
Stäng denna sökruta.

Varmvattenberedare 100 liter

Upptäck vårt sortiment av 100-liters varmvattenberedare från OSO Hotwater, en idealisk lösning för medelstora hushåll eller sommarstugor. Dessa varmvattenberedare erbjuder tillräcklig kapacitet för bekväma duschar och daglig användning, samtidigt som de är energieffektiva och tillförlitliga. Med alternativ för installation på golv, vägg eller i liggande position, garanterar våra modeller flexibilitet i installationen och optimal användning av utrymme.

Varför välja en varmvattenberedare i 100 liter?

En varmvattenberedare gör livet enklare genom att du får varmvatten direkt när du öppnar kranar eller duschar i bostaden. Men det många funderar över är om en varmvattenberedare 100l är tillräckligt sett till förbrukningen.

Det du bör göra när det är dags att välja varmvattenberedare är att utgå från hushållets rutiner och förutsättningar. Du behöver veta på ett ungefär hur mycket uppvärmt vatten som går åt i ditt hushåll. Med den informationen kan du lättare jämföra olika kapaciteter för att se huruvida en med 100 liter räcker för just din bostad.

Varmvattenberedare på 100l för en familj

En bra tumregel är att du behöver cirka 50 liter för en snabbdusch på fem minuter med fyrtiogradigt vatten. Det kan alltså bli snålt att använda en varmvattenberedare med 100l för en större familj, medan det räcker gott och väl för två vuxna. Om bostaden har hållbara och effektiva lösningar i övrigt kan en 100 liter varmvattenberedare räcka för en mindre familj. Förutsatt att inte all vattenförbrukning sker precis vid samma tidpunkt.

Smart varmvattenberedare till sommarstugan

Även beboeliga semesterbostäder, som exempelvis sommarstugor, kan med fördel installeras med en varmvattenberedare. Framför allt om det är en sommarstuga i lite större storlek och där flera människor spenderar tid samtidigt. En varmvattenberedare på 100l brukar i dessa fall vara mer än tillräckligt. Då finns gott om vatten för att både duscha och diska för hand.

Varmvattenberedare med mindre kapacitet kan också fungera som lösning för att få varmt vatten i ett fritidshus. Men här brukar just det med förbrukning under kortare perioder vara ett dilemma. Åtgången tenderar att vara mer intensiv under de dagar ni befinner er i sommarstugan och därför brukar en 100l vattenberedare vara det mest effektiva alternativet.

Tillverkning av OSO varmvattenberedare 100l

Under 60 år har OSO Hotwater erbjudit skandinaviska hushåll med varmvattenberedare 100 l i rostfri utformning. En anledning till att välja OSO-produkter är kombinationen av tåligt material och smarta lösningar. Dessutom sätter vi ett stort värde i hållbarhet och därför månar vi om att erbjuda produkter med optimal livscykelekonomi.

Våra vattenberedare 100l eller annan kapacitet har helt enkelt lång livslängd. Den effektiva produktionen är ledord i verksamheten både när det gäller kostnad och energi. Samtidigt tar vi också hänsyn till miljö och natur. Och när vi utvecklar nya produkter sker det alltid genom säkra processer.

Det är enkelt att installera OSO varmvattenberedare eftersom de har lösningar som gör det möjligt att anpassa systemet till bostäders olika förutsättningar. Och du kan välja mellan varmvattenberedare 100l golv eller köpa en modell som går att placera hängande på väggen. Vi har även varmvattenberedare 100l liggande om det passar bättre.

Varmvattenberedare 100l pris

Funderar du på att installera vattenberedare i din bostad eller kanske i sommarstugan är OSO Hotwater ett tryggt val. Våra produkter, inklusive varmvattenberedare 100l, går att beställa av vår svenska återförsäljare där du också kan få ytterligare information.

FAQ

h1
h2
h3
h4
h5

 

 

h6
h7
h8
h9
h10

Nyheter

OSO ThonCo Kampanjebilder Hires 5 scaled

7 bra tips på varmvattenberedare för rörmokare

Frågor uppstår ständigt om att installera en varmvattenberedare. Teknisk ingenjör ...
Les mer
Suksess under pandemien OSO Hotwater

Framgång under pandemin

Pandemin har slukat många företag, bland annat i Norge. Men ...
Les mer
OSO Hotwater varmvattenberedare

OSO Hotwater lanserar ny identitet och ny hemsida

Varmt vatten är en viktig del av hälsa och välbefinnande. ...
Les mer