Sök
Stäng denna sökruta.

Ackumulatortankar 1000 liter

Utforska vårt utbud av ackumulatortankar på 1000 liter, idealiska för stora hushåll och fastigheter med höga krav på varmvatten. Våra tankar, kända för deras långa livslängd och höga kvalitet, säkerställer en effektiv och jämn temperaturdistribution.

Stor ackumulatortank på 1000 liter från OSO

Här på OSO Hotwater tillhandahåller vi ackumulatortankar i flera storlekar, däribland de på 1000 liter som finns i den här kategorin. 1 000 liter är en relativt stor kapacitet och fungerar både för stora hushåll och fastigheter. De kan användas både tillsammans med varmvattenberedare och andra värmesystem utifrån dina behov och förutsättningar.

När du väljer en ackumulatortank 1 000 liter från OSO kan du räkna med en produkt av hög kvalitet. Bland annat använder vi oss av ISOFLEX+VIP-isolering som ger minimal förlust av värme. Det innebär att du sparar energi och därmed får lägre kostnader. Våra ackumulatortankar har även marknadsledande korrosionsmotstånd. Du behöver på så sätt inte oroa dig över rostskador som på lång sikt kan leda till läckage.

Till din ackumulatortank 1000 liter kan du även välja till saker för att anpassa den utifrån dina behov. Våra tankar är bland annat optimerade för OSO TURBOSYSTEM, vilket ger dig möjlighet att välja energikälla. Dessutom är många ackumulatortankar i vårt sortiment förberedda för solfångare. Genom att använda dig av solenergi får du inte bara lägre kostnader utan det är också positivt för miljön.

Ackumulatortank 1000 liter pris

Priset för en ackumulatortank på 1 000 liter varierar utifrån vilken modell du väljer. Givetvis är det viktigt att köpa en tank till ett bra pris, men du bör också utgå från kvaliteten på ackumulatortanken. När du köper en från OSO Hotwater kan du känna dig trygg i att kvaliteten är bland de bästa som finns på marknaden. Det gäller allt från isolering till hållbarhet.

Eftersom du dessutom kan använda dem med solenergi kan dina kostnader för varmvatten minska avsevärt. Även om du använder någon annan värmekälla är vår utmärkta isolering ännu en faktor som sänker din månadskostnad. Du ska inte bara titta på inköpspriset när du ska köpa en ackumulatortank, även saker som livslängd, garantitid och förbrukningskostnader är av vikt.

Ackumulatortank 1000 liter – mått

En vanlig fråga är hur stor en ackumulatortank på 1 000 liter är och svaret är att det varierar beroende på modell. Vi försöker alltid skapa produkter som är så små och smidiga som möjligt, men 1 000 liter kräver en relativt stor tank. Du behöver med andra ord gott om plats för den och den måste stå på golvet. Dessutom väger den långt över 100 kilo utan vatten.

I våra produktbeskrivningar kan du alltid läsa om måtten och vikten på respektive tank i olika storlekarna som finns. På så sätt kan du enkelt avgöra om du har plats till just den tanken du vill ha.

Köpa ackumulatortank 1000 liter

Här på vår hemsida kan du hitta och läsa om våra olika ackumulatortankar i varierande storlekar. När du har hittat den du är intresserad av kan du klicka på en länk som tar dig direkt till vår återförsäljare.

Tänk på att du bör anlita en fackman för att installera din ackumulatortank. Då kan du räkna med att det blir utfört på ett korrekt och säkert sätt. Annars finns risk för läckage, vilket kan leda till vattenskador.

FAQ

h1
h2
h3
h4
h5

 

 

h6
h7
h8
h9
h10

Nyheter

OSO ThonCo Kampanjebilder Hires 5 scaled

7 bra tips på varmvattenberedare för rörmokare

Frågor uppstår ständigt om att installera en varmvattenberedare. Teknisk ingenjör ...
Les mer
Suksess under pandemien OSO Hotwater

Framgång under pandemin

Pandemin har slukat många företag, bland annat i Norge. Men ...
Les mer
OSO Hotwater varmvattenberedare

OSO Hotwater lanserar ny identitet och ny hemsida

Varmt vatten är en viktig del av hälsa och välbefinnande. ...
Les mer