Sök
Stäng denna sökruta.

Ackumulatortankar 300 liter

Här finner du vårt utbud av ackumulatortankar som rymmer 300 liter vatten. Den här typen av tankkapacitet passar utmärkt i bland annat mindre fastigheter och industrier med ett lägre vattenbehov. Alla produkter från oss på OSO Hotwater håller en hög kvalitet med lång livslängd som resultat.

Ackumulatortankar 300 liter för dig med litet behov

300 liter är en relativt liten kapacitet för en ackumulatortank och de passar därför bäst i mindre fastigheter eller i kolonier och liknande som du inte bor i regelbundet. Den här typen av ackumulatortank kan också användas tillsammans med uppvärmning från exempelvis berg- eller jordvärme.

En sådan här liten ackumulatortank kan användas i kombination med en vanlig
varmvattenberedare för att fungera som reserv utifall varmvattnet i varmvattenberedaren tar slut.

Ackumulatortank på 300 liter – mått

En ackumulatortank med volym på 300 liter har fördelen att den är liten och smidig. Den får plats även där det inte finns så mycket utrymme och den är inte heller särskilt tung. De är också enkla att installera. Du bör alltid anlita en professionell yrkesarbetare för att installera din ackumulatortank, även när den är av mindre modell. Om installationen sker på fel sätt kan läckage uppstå.

En ackumulatortank står vanligtvis på golvet. Det är för att de oftast är för tunga för att hängas på väggen. Även en liten modell kan väga över 70 kilo.

Ackumulatortank på 300 liter – pris

Kostnaden är alltid viktig oavsett vad du ska köpa. Men när det kommer till
ackumulatortankar och andra stora produkter gör du bäst i att inte bara leta efter det billigaste priset. Kvalitet är viktigt för att du ska få en bra produkt som håller länge. Hos oss går kvalitet före kvantitet och vi erbjuder prisvärda produkter med marknadsledande material och funktioner.

Vi på OSO Hotwater tillverkar bland annat ackumulatortankar som har marknadsledande isolering. Det ger en minimal värmeförlust, vilket leder till lägre energiförbrukning och en längre livslängd. Du sparar med andra ord pengar varje månad genom att välja en välisolerad tank. Våra tankar är också korrosionsbeständiga. Du behöver därför inte oroa dig över rost som kan få den att gå sönder.

En stor fördel med majoriteten av våra små ackumulatortankar är att de fungerar med solfångare. Om du har möjlighet att använda produkten tillsammans med solenergi kan du spara ännu mer pengar. Dessutom bidrar du till en bättre miljö.

Köpa ackumulatortank på 300 liter online

Det finns flera fördelar med att köpa din ackumulatortank på 300 liter på nätet. Du har gott om tid att läsa på om våra olika tankar. I våra produktbeskrivningar finns information om tankarnas fördelar, komponenter och mått. När du har hittat ett alternativ som passar dig kan du enkelt klicka dig vidare till vår svenska återförsäljare. Därifrån kan du köpa din ackumulatortank från OSO Hotwater.

Om du inte bara vill köpa en liten ackumulatortank utan även en varmvattenberedare har vi även sådana i vårt utbud. Många av dem fungerar utmärkt tillsammans med våra ackumulatortankar. Vi erbjuder också tillval till våra ackumulatortankar, såsom TURBOSYSTEM. Du som kund kan också anpassa din produkt utifrån just dina behov för att du ska bli nöjd.

FAQ

h1
h2
h3
h4
h5

 

 

h6
h7
h8
h9
h10

Nyheter

OSO ThonCo Kampanjebilder Hires 5 scaled

7 bra tips på varmvattenberedare för rörmokare

Frågor uppstår ständigt om att installera en varmvattenberedare. Teknisk ingenjör ...
Les mer
Suksess under pandemien OSO Hotwater

Framgång under pandemin

Pandemin har slukat många företag, bland annat i Norge. Men ...
Les mer
OSO Hotwater varmvattenberedare

OSO Hotwater lanserar ny identitet och ny hemsida

Varmt vatten är en viktig del av hälsa och välbefinnande. ...
Les mer