Sök
Stäng denna sökruta.

Elektriska varmvattenberedare

Upptäck vårt sortiment av elektriska varmvattenberedare, anpassade för alla hem ochbehov. Våra energieffektiva modeller finns i storlekar från 5 till 10 000 liter, perfekta för allt från små utrymmen till stora familjehem och industrianvändning.

Elektriska varmvattenberedare för allas behov

Här på OSO Hotwater finns det en elektrisk varmvattenberedare för allas behov. Du kan klicka på en produkt för att läsa produktbeskrivningen samt för att klicka dig vidare till vår svenska återförsäljare för mer information. Olika kapacitet finns från 5 upp till 10 000 liter, så att du ska kunna hitta en som täcker dina behov och önskemål.

När vi tillverkar varmvattenberedare satsar vi på hög kvalitet. Vi använder marknadsledande tekniker och isolering som ger en minimal värmeförlust. Det ger dig lägre energikostnader, eftersom det uppvärmda vattnet hålls varmt längre.

Våra varmvattenberedare el finns anpassade för såväl privatpersoner som större industrier. Varmvattenberedarna som är tillverkade specifikt för industriellt bruk klarar tuffa miljöer och har extra högt korrosionsmotstånd. Det ger dig en produkt som varar länge.

Vad är en elektrisk varmvattenberedare

En elektrisk varmvattenberedare använder el för att värma upp och lagra varmvatten till exempelvis disk, handtvätt och dusch. De har en elpatron som sköter uppvärmningen. Vi använder högkvalitativa elpatroner för ökad driftsäkerhet för våra kunder.

När du väljer en elektrisk varmvattenberedare från oss på OSO Hotwater kan du räkna med en energisnål produkt. Du behöver därmed inte oroa dig över skenande elkostnader. Innan du väljer en varmvattenberedare bör du kolla upp vilken typ av vatten som finns där du bor. Olika korrosionsskydd passar olika typer av vattenkvaliteter. Vi erbjuder bland annat elektriska varmvattenberedare som passar utmärkt för vatten med en hög kalkhalt.

Elektrisk varmvattenberedare – storlek

När det gäller storleken du behöver på din varmvattenberedare beror det helt på dina behov. Vattenanvändningen avgörs bland annat av hur många personer ni är i hushållet, vad ni använder vattnet till och om ni tar långa duschar eller badar i badkar. Ju mer vatten ni använder, desto större varmvattenberedare behöver ni ha. Vill du ha en elektrisk varmvattenberedare till sommarstugan, kolonistugan eller fritidshuset behöver den oftast inte vara lika stor som den du har i ditt hem.

Bland våra varmvattenberedare som drivs av el finns det alternativ som rymmer allt från fem liter och upp till hundratals liter. Alternativet med fem liters kapacitet är liten och kan därmed finnas inne på exempelvis toaletten där varmvatten behövs eller i din husbil.

Om du bor i villa av normalstorlek, har barn eller tonåringar brukar 170 till 200 liter räcka. För större familjer kan dock 200 till 300 liter vara ett bättre val. Om ni har badkar i hemmet rekommenderas en varmvattenberedare på 300 liter.

Fördelar med elektriska varmvattenberedare

En stor fördel med en elektrisk varmvattenberedare från OSO Hotwater är att installationen sker snabbt och enkelt. Vi rekommenderar att du anlitar en fackman för att det ska bli utfört på rätt sätt, men det är ingenting som tar lång tid. Dessutom är våra alternativ energisnåla, vilket leder till lägre elkostnader för dig. Elektriska varmvattenberedare har också fördelen att uppvärmningen går snabbt och effektivt.

En annan fördel är att det finns ett flertal modeller och storlekar att välja mellan. Det ger dig gott om valmöjligheter. Bland våra alternativ hittar du dessutom varianter som är förberedda för solfångare, vilket möjliggör användning med solenergi.

Köp elektrisk varmvattenberedare på nätet

Urvalet av elektriska varmvattenberedare omfattar de allra flesta behov och du kan läsa om de olika alternativen här på vår webbplats. På så sätt kan du på ett smidigt sätt välja en varmvattenberedare som passar dig. Du kan hitta information om allt från mått till vikt och installation samt länkar till vår återförsäljare.

FAQ

h1
h2
h3
h4
h5

 

 

h6
h7
h8
h9
h10

Nyheter

OSO ThonCo Kampanjebilder Hires 5 scaled

7 bra tips på varmvattenberedare för rörmokare

Frågor uppstår ständigt om att installera en varmvattenberedare. Teknisk ingenjör ...
Les mer
Suksess under pandemien OSO Hotwater

Framgång under pandemin

Pandemin har slukat många företag, bland annat i Norge. Men ...
Les mer
OSO Hotwater varmvattenberedare

OSO Hotwater lanserar ny identitet och ny hemsida

Varmt vatten är en viktig del av hälsa och välbefinnande. ...
Les mer