Sök
Stäng denna sökruta.

Ackumulatortankar för elpatroner

Optimera ditt hemmas energiförvaltning med våra ackumulatortankar, anpassade för användning med elpatron. Dessa tankar från OSO Hotwater är perfekta för att effektivt samla och lagra överskottsenergi från din värmekälla. Med avancerad isolering och robust konstruktion, garanterar våra ackumulatortankar pålitlig och långvarig prestanda.

Ackumulatortankar för elpatroner – funktioner

En ackumulatortank är en specialdesignad behållare som samlar upp och lagrar en stor mängd varmvatten. Isoleringen i tanken gör att vattnet som pumpas in i den behåller värmen under en längre tid. Det gör att det går att använda vid ett senare skede när ett behov uppstår i ditt vattenburna uppvärmningssystem.

Vår ackumulatortank MAXI standard är tillverkad för att fungera med olika värmekällor och har en elcentral utan kontaktorer vilket ökar driftsäkerheten markant. Den är mindre känslig för kalkrikt vatten eftersom den är tillverkad i rostfritt stål.

Lagra överbliven energi

Alla värmekällor, vare sig det är en vedpanna, olja eller bergvärme, producerar extra energi som går till spillo om du inte har en acktank inkopplad i systemet. Med en ackumulatortank kan du ta till vara på den överblivna energin. Det är en ekonomiskt fördelaktig lösning som kommer att spara in både energi och pengar i längden.

Fördelar med ackumulatortank för elpatron

Om du väljer en ackumulatortank med elpatron garanterar du att det alltid kommer att finnas värme i ditt värmesystem i bostaden. Under riktigt kalla dagar när värmekällan inte helt räcker till slår elpatronen igång och ser till att du har ordentligt med varmvatten.

Det finns två sorters acktankar, där den ena är en inbyggd tank i värmesystemet. Hos oss hittar du istället en extern tank, vilket har sina fördelar. Den största fördelen med en extern tank är att du själv kan bestämma vilken storlek tanken ska och installera en som exakt passar dina behov.

Mindre utsläpp med en ackumulatortank från OSO

Vedpannor som är av en äldre modell har en tendens att släppa ut extra mycket koldioxid. Om du inte har möjlighet att byta panna är installation av en ackumulatortank det näst bästa valet. Acktanken ökar nämligen din verkningsgrad avsevärt, vilket är positivt ur en miljösynpunkt.

Här spelar det ingen roll om du väljer en acktank med eller utan elpatron. Har du en ackumulatortank från OSO inkopplad till din vedpanna minskar de farliga utsläppen. Vi har gott om andra tankar i vårt sortiment som du hittar på vår webbplats.

Ackumulatortankar för elpatron – ett populärt val

Först och främst är våra acktankar konstruerade med de bästa materialen på marknaden. Våra ackumulatortankar med elpatron är gjorda av höglegerat, rostfritt stål med ULTRAWELD-teknologi. Det ger dem ett mycket bra korrosionsskydd, vilket i sin tur gör att livslängden på våra tankar blir längre.

Isoleringen i tankarna är av högsta kvalitet och håller kvar värmen tills dess att du behöver den. En gammal acktank behåller inte värmen på ett lika effektivt sätt. Väljer du en ackumulatortank med tillvalet TURBOSYSTEM går den att använda tillsammans med solfångare. Det är ett mycket kostnadseffektivt sätt att producera energi när solen är framme.

Köpa acktank med elpatron

Priset för en ackumulatortank med elpatron från OSO varierar beroende på vilken storlek du behöver. Hur mycket de kostar kan du enkelt ta reda på hos vår återförsäljare. Genom att klicka på produkten och scrolla längst ner på sidan kan du komma i kontakt med dem.

Om du är intresserad av att köpa en ackumulatortank elpatron är det våra återförsäljare som tar hand om all försäljning av OSO i Sverige. Du kan antingen välja att beställa en direkt från deras webbplats eller besöka en av deras butiker. Har du frågor eller funderingar kring våra ackumulatortankar har de kunniga medarbetare som gärna hjälper dig.

FAQ

h1
h2
h3
h4
h5

 

 

h6
h7
h8
h9
h10

Nyheter

OSO ThonCo Kampanjebilder Hires 5 scaled

7 bra tips på varmvattenberedare för rörmokare

Frågor uppstår ständigt om att installera en varmvattenberedare. Teknisk ingenjör ...
Les mer
Suksess under pandemien OSO Hotwater

Framgång under pandemin

Pandemin har slukat många företag, bland annat i Norge. Men ...
Les mer
OSO Hotwater varmvattenberedare

OSO Hotwater lanserar ny identitet och ny hemsida

Varmt vatten är en viktig del av hälsa och välbefinnande. ...
Les mer