Sök
Stäng denna sökruta.

Vägghängda varmvattenberedare

Utnyttja varje kvadratmeter i ditt hem med våra platsbesparande, vägghängda varmvattenberedare från OSO Hotwater. Vårt sortiment erbjuder energieffektiva lösningar i flera storlekar. Utforska våra modeller och beställ enkelt genom våra återförsäljare.

Fördelar med vägghängda varmvattenberedare

Den allra största fördelen med en vägghängd varmvattenberedare är att den ger dig mer golvyta. Om du har ett begränsat utrymme att placera din varmvattenberedare på är det här ett utmärkt alternativ. Dessutom är de vägghängda modellerna smala och tar därmed heller inte så stort utrymme på väggen. Det är perfekt för trånga utrymmen som exempelvis små bostäder, fritidshus eller kolonistugor.

Vägghängda varmvattenberedare har alla anslutningar nedtill, vilket gör det möjligt för dem att sitta nästan hela vägen upp i taket. Dessutom går det även att placera dem på golvet om du skulle behöva flytta den. All installation sker under varmvattenberedaren, men det är viktigt att installationen sker av kunnig personal. Kontakta därför en fackman för korrekt installation för att undvika läckage som kan leda till eventuella vattenskador.

Andra fördelar med en vägghängd varmvattenberedare från oss på OSO Hotwater är att fästen ingår vid köp. På så sätt kan du vara säker på att monteringen på väggen sker på ett korrekt och smidigt sätt och våran anslutnings ventil är vinklad i 90 grader mot väggen för en snygg rördragning som uppskattas av installatören.

Storlekar på vägghängda varmvattenberedare

Det är dina behov som avgör vilken storlek du behöver på din varmvattenberedare. När det kommer till vägghängda varmvattenberedare finns de i storlekar från 30 till 100 liter. Hur stor din varmvattenberedare ska vara beror på flera faktorer, såsom:

  • Vad varmvattnet ska användas till
  • Hur många personer som ska nyttja varmvattnet
  • Storleken på utrymmet där den ska installeras

En varmvattenberedare som rymmer 30 liter räcker främst till disk och handtvätt, men denkan även klara en kort dusch. Det gör det här till ett bra val för dig som bor ensam, eller till fritidshuset där du inte brukar duscha. Väljer du istället ett alternativ på 50 liter kan du räkna med att vattnet räcker till en kort dusch.

Väljer du istället alternativet som är större, alltså 100 liter, kan mer än en person ta en kort dusch. Det är svårt att tala om exakt hur långt det räcker, eftersom det beror på hur varmt vatten som används. Därför kan varmvattnet räcka längre under till exempel sommaren när de flesta duschar kallare.

Hitta din vägghängda varmvattenberedare online

Här på OSO Hotwater kan du se vilka vägghängda varmvattenberedare vi har tagit fram. Du kan klicka på länken under varje produkt som tar dig till våra svenska återförsäljare. Här på vår hemsida kan du läsa ingående om respektive varmvattenberedare, vilket kan underlätta för dig när du ska göra ditt val.

OSO Hotwaters varmvattenberedare håller en hög kvalitet, vilket gör dem till mycket prisvärda alternativ. Dessutom erbjuder vi bra garantiförmåner. Alla våra
varmvattenberedare har marknadsledande NANOPUR-isolering. Det ger minimal
värmeförlust och är därmed energibesparande.

Alla våra vägghängda varmvattenberedare är dessutom korrosionsbeständiga och fungerar bäst vid kalkhaltigt vatten. De har en justerbar termostat och en blandningsfunktion som minskar risken för skållning. Även fästet är beständigt mot korrosion, vilket ger en produkt som håller länge utan risk att den lossnar från väggen.

En vägghängd varmvattenberedare har fördelar inte bara för dig som behöver golvutrymme. Genom att ha den på väggen är den dessutom inte lika synlig eller lättåtkomlig för till exempel barn. På så sätt kan du ha den monterad även i ett utrymme som andra vistas i.

FAQ

h1
h2
h3
h4
h5

 

 

h6
h7
h8
h9
h10

Nyheter

OSO ThonCo Kampanjebilder Hires 5 scaled

7 bra tips på varmvattenberedare för rörmokare

Frågor uppstår ständigt om att installera en varmvattenberedare. Teknisk ingenjör ...
Les mer
Suksess under pandemien OSO Hotwater

Framgång under pandemin

Pandemin har slukat många företag, bland annat i Norge. Men ...
Les mer
OSO Hotwater varmvattenberedare

OSO Hotwater lanserar ny identitet och ny hemsida

Varmt vatten är en viktig del av hälsa och välbefinnande. ...
Les mer