Sök
Stäng denna sökruta.

Varmvattenberedare golvmodeller

Optimera hemmets varmvattenförsörjning med våra golvmodeller av varmvattenberedare. Vårt sortiment erbjuder lösningar för alla hushållsstorlekar, kombinerar hög effektivitet med elegant design för att säkerställa pålitlig tillgång till varmvatten när du behöver det som mest.

Varmvattenberedare i golvmodell online

På vår webbplats kan du hitta en passande produkt, läsa mer om de tekniska
specifikationerna och sedan klicka dig vidare direkt till våra svenska återförsäljare. De tillhandahåller de varmvattenberedare vi utvecklat här på OSO Hotwater.

När du ska köpa varmvattenberedare i golvmodell behöver du tänka igenom en del detaljer och faktorer som gäller för just ditt hushåll. På så sätt kan du göra ett bra val. Det du bör fundera över är bland annat följande:

  • Hur mycket varmvatten ett hushåll av din storlek behöver.
  • Om det finns några specifika krav på mått beroende på var varmvattenberedaren ska stå.
  • Vilken elförbrukning du föredrar.
  • Eventuella krav på varmvattenberedarens utseende.

Våra varmvattenberedare finns i flera storlekar och utföranden för att det ska finnas en golvmodell som passar alla. Tänk också på att du måste anlita professionell hjälp för installation av din nya varmvattenberedare, för att allt ska bli korrekt installerat.

Olika varianter av varmvattenberedare i golvmodell

Bland våra varmvattenberedare i golvmodell finns det alternativ som rymmer allt från 5 liter vatten upp till 300 liter vatten. Hur stor modell du behöver beror helt på vad du använder varmvatten till, hur många ni är i hushållet och hur ofta ni duschar eller badar. En stor familj kan behöva en större modell för att alla ska kunna ta sig en dusch utan att varmvattnet tar slut. Ett ensamhushåll eller ett boende med två personer kan klara sig på en av våra mindre modeller.

En fördel med våra varmvattenberedare i golvmodell är att de har en stor kapacitet utan att ta mycket plats. Men de har också en elegant design, vilket förstås kan vara viktigt för den som har ett estetiskt öga.

Investera i en varmvattenberedare i golvmodell

När du väljer att köpa din varmvattenberedare i golvmodell från OSO Hotwater kan du räkna med en hållbar produkt och generös garanti. Bland annat har våra varmvattenberedare skållningsskydd, så du behöver aldrig oroa dig över att någon ska bränna sig.

Du kan hitta IP-klassade varmvattenberedare i golvmodell som lämpar sig för dig som vill placera den i ett våtrum. Vi tillhandahåller produkter i modeller som ser ut som andra vitvaror för att de ska kunna smälta in vid placering i till exempel grovkök eller tvättstuga. Det ger ett enhetligt utseende, vilket är utmärkt för dig som vill hålla hemmet minimalistiskt och stilrent.

Våra varmvattenberedare är korrosionsbeständiga, vilket ger en lång hållbarhet. Vi använder också den marknadsledande isoleringen NANOPUR i tillverkningen. Det är ett material som håller värmen mycket effektivt och därmed används mindre energi än vad bristfällig isolering gör. Våra varmvattenberedare är också lämpade för kalkhaltigt vatten.

För dig som vill ha vår mest kostnadseffektiva varmvattenberedare kan vi rekommendera SAGA-modellen. Den är vår populäraste golvmodell som även är förberedd för solceller. Dessutom är modellen enkel att installera och tar inte heller så stor plats i ditt hem.

FAQ

h1
h2
h3
h4
h5

 

 

h6
h7
h8
h9
h10

Nyheter

OSO ThonCo Kampanjebilder Hires 5 scaled

7 bra tips på varmvattenberedare för rörmokare

Frågor uppstår ständigt om att installera en varmvattenberedare. Teknisk ingenjör ...
Les mer
Suksess under pandemien OSO Hotwater

Framgång under pandemin

Pandemin har slukat många företag, bland annat i Norge. Men ...
Les mer
OSO Hotwater varmvattenberedare

OSO Hotwater lanserar ny identitet och ny hemsida

Varmt vatten är en viktig del av hälsa och välbefinnande. ...
Les mer