Sök
Stäng denna sökruta.

Varmvattenberedare för fritidshus & sommarstuga

På OSO Hotwater förstår vi vikten av att ha pålitlig och effektiv tillgång till varmvatten även i ditt fritidshus eller sommarstuga. Vårt urval av energisnåla varmvattenberedare är särskilt designade för att möta de unika behoven hos fritidsboenden, med modeller som varierar i storlek för att perfekt passa alla användningsområden och förhållanden.

Varmvatten till sommarstuga och fritidshus

Även om många främst spenderar somrarna i sin sommarstuga är det förstås trevligt med komforten det innebär med varmt vatten. Mycket blir både enklare och effektivare, vare sig det gäller att duscha eller diska.

Dock kan det för många kännas onödigt att köpa en stor varmvattenberedare att ha i sitt fritidshus. Av den anledningen tillhandahåller vi små varmvattenberedare till sommarstugan och andra platser där ni inte vistas dagligen eller har behov av stor kapacitet på beredaren.

Med en varmvattenberedare från OSO Hotwater behöver det inte bli dyrt att få varmvatten i fritidshus. Våra modeller rymmer från fem liter upp till hundratals liter, allt utifrån dina behov.

I fritidshus är det vanligt att välja en som rymmer runt 100 liter, vilket räcker till disk, handtvätt och korta duschar. Oftast finns inte behovet av jättevarma duschar under sommarsäsongen. Har ni däremot ett vinterbonat fritidshus kan det dock vara lämpligt med ett större alternativ.

Varmvattenberedare för fritidshuset i olika prisklasser

När det kommer till att köpa varmvattenberedare till sommarstuga är priset ofta en viktig aspekt. Vi på OSO Hotwater erbjuder högkvalitativa varmvattenberedare till fördelaktiga priser. Dessutom har vi produkter i en mängd prisklasser för att passa alla behov. Med tanke på våra produkters långa hållbarhet och generösa garanti är de väldigt prisvärda. Du får hög kvalitet för pengarna.

Olika storlekar på varmvattenberedaren till fritidshuset

Tack vare vårt breda sortiment kan du hitta den bästa varmvattenberedaren för just ditt fritidshus. Bland alternativen finns till exempel beredare som rymmer:

  • 5 liter
  • 30 liter
  • 50 liter
  • 100 liter

Femlitersmodellen är bra antingen för dig som vill ha en eftervärmare vid långa
rördragningar, eller för dig som bara har behov av att kunna tvätta händerna och diska lite. Fördelen med modellen är att den värms upp på kort tid och kan snabbt användas på nytt.

30 liter räcker till handtvätt, disk och eventuellt också en kort dusch, medan modeller på 50 liter garanterat räcker till duschen också. Är du ofta ensam i din sommarstuga räcker det gott och väl. Brukar ni vara fler i fritidshuset är en varmvattenberedare på 100 liter ett bättre val eftersom den ger varmvatten som räcker till flera korta duschar.

Högkvalitativa varmvattenberedare för fritidshuset

Alla våra varmvattenberedare har en mycket hög kvalitet, inte minst tack vare vår långa erfarenhet i branschen. De håller länge och har även marknadens bästa isolering. Värmen går därmed inte förlorad, vilket leder till en lägre energiförbrukning. Många av våra alternativ finns i flera storlekar, som du enkelt kan köpa via våra återförsäljare.

Vår populäraste varmvattenberedare SAGA finns i en modell på 120 liter, vilket är utmärkt för sommarstugan där en hel familj vistas. Med den kan ni diska, tvätta händerna och även ta snabbduschar utan problem. Dessutom är den förberedd för solceller, vilket är ett utmärkt sätt att minska på elräkningen.

Varmvattenberedare för golv och vägg

Bland våra varmvattenberedare kan du dessutom välja mellan golvstående och vägghängda alternativ. De mindre modellerna får plats i ett skåp och kan på så sätt döljas. Våra varmvattenberedare har en snygg design och det finns alternativ med IP-klassning som kan placeras i våtrum. När du klickar på en produkt får du upp en beskrivning där du får all information du behöver om produkten.

FAQ

h1
h2
h3
h4
h5

 

 

h6
h7
h8
h9
h10

Nyheter

OSO ThonCo Kampanjebilder Hires 5 scaled

7 bra tips på varmvattenberedare för rörmokare

Frågor uppstår ständigt om att installera en varmvattenberedare. Teknisk ingenjör ...
Les mer
Suksess under pandemien OSO Hotwater

Framgång under pandemin

Pandemin har slukat många företag, bland annat i Norge. Men ...
Les mer
OSO Hotwater varmvattenberedare

OSO Hotwater lanserar ny identitet och ny hemsida

Varmt vatten är en viktig del av hälsa och välbefinnande. ...
Les mer