Sök
Stäng denna sökruta.

Varmvattenberedare 50 liter

Utforska våra kompakta 50-liters varmvattenberedare, idealiska för små hushåll och fritidshus. Dessa energieffektiva modeller erbjuder avancerad isolering för att minimera värmeförlust och sänka energikostnaderna, samtidigt som de är utformade för att spara utrymme och leverera pålitlig prestanda.

OSO varmvattenberedare på 50 liter

Med en 50 liter varmvattenberedare från OSO Hotwater kan du lita på hög kvalitet i alla avseenden. Vi erbjuder bara det allra bästa i vårt utbud. Våra varmvattenberedare kommer bland annat med marknadsledande NANOPUR-isolering. Vi har bland annat varmvattenberedare med lägst värmeförlust i sin klass, såsom VERSA. Det ger dig en energieffektiv produkt som besparar dig pengar på elförbrukningen.

När du väljer en OSO varmvattenberedare på 50 liter kan du justera temperaturen, vanligtvis upp till 75 °C. Det är en hög lagringstemperatur som också bidrar till vår oslagbara prestanda. Hos oss är det kvalitet som räknas över kvantitet.

Rostfri varmvattenberedare på 50 liter

Alla våra varmvattenberedare med en kapacitet på 50 liter är korrosionsbeständiga. Det innebär att risken för rost är liten och därmed att produkten har en lång livslängd. Våraprodukter är dessutom väl lämpade för användning i områden med kalkrikt vatten. Vi använder bara de bästa materialen för att du som kund alltid ska bli nöjd med vad du får.
Även väggfästet som medföljer våra vägghängda vattenberedare är beständigt mot korrosion. På så sätt riskerar du inte att den faller ner från väggen på grund av rostskador på fästet. Det är med andra ord lika säkert att välja ett av våra vägghängda alternativ som en av varmvattenberedarna som står på golvet. I dagsläget erbjuder vi inte någon liggande varmvattenberedare med 50 liter kapacitet.


Storlek på 50 liter varmvattenberedare

Fördelen med en varmvattenberedare med så låg kapacitet som 50 liter är att den inte är så stor. Det är en fördel om du har begränsat med utrymme för placering av varmvattenberedaren. Vi har bland annat alternativ som kan installeras i våtrum. Väljer du ett av våra alternativ som kan hängas på väggen sparar du dessutom golvutrymme. Ytterligare en anledning till att det här är ett bra val om du har ont om plats.
Om du har en sommarstuga där du brukar vistas själv är det också bra med en 50 litervarmvattenberedare. 50 liter räcker gott och väl till disken och någon enstaka dusch. Är ni en mindre familj som sparar på vattnet kan ni också klara er på en mindre varmvattenberedare. Eftersom vattnet ändå värms upp relativt snabbt kan ni klara er om inte alla duschar på kvällen eller morgonen utan ni sprider ut det under dagen.


Installation av varmvattenberedare på 50 liter

När vi producerar varmvattenberedare har vi ofta fokus på att de ska vara enkla att installera. Alternativen på 50 liter har en slimmad design, ofta med en smal diameter för att ta så lite plats som möjligt. En del alternativ har röranslutningarna undertill medan andra har dem ovanpå. Det är dina behov som styr vad som passar dig, ska den placeras på väggen bör anslutningarna till exempel ske underifrån.
Vi rekommenderar att du alltid anlitar en professionell yrkesarbetare för installation av din varmvattenberedare. Då vet du att det sker på rätt sätt och minskar därmed risken för läckage avsevärt. På så sätt minimerar du risken för vattenskador och kan känna dig trygg med din varmvattenberedare.

Köpa 50 liter varmvattenberedare online

När du köper din varmvattenberedare online kan du ta dig tid att läsa
produktbeskrivningarna noggrant. Du kan på ett enkelt sätt jämföra de alternativ som finns och utifrån det göra ett passande val. Hos vår svenska återförsäljare finns våra produkter tillgängliga för beställning.

FAQ

h1
h2
h3
h4
h5

 

 

h6
h7
h8
h9
h10

Nyheter

OSO ThonCo Kampanjebilder Hires 5 scaled

7 bra tips på varmvattenberedare för rörmokare

Frågor uppstår ständigt om att installera en varmvattenberedare. Teknisk ingenjör ...
Les mer
Suksess under pandemien OSO Hotwater

Framgång under pandemin

Pandemin har slukat många företag, bland annat i Norge. Men ...
Les mer
OSO Hotwater varmvattenberedare

OSO Hotwater lanserar ny identitet och ny hemsida

Varmt vatten är en viktig del av hälsa och välbefinnande. ...
Les mer