Sök
Stäng denna sökruta.

Ackumulatortankar 1500 liter

Ackumulatortankar på 1500 liter från OSO Hotwater, tillverkade i rostfritt stål och utrustade med mångsidiga anslutningar, erbjuder exceptionell flexibilitet. Dessa tankar är designade för att effektivt lagra värmeenergi i vattenburna värmesystem och optimera driftsförhållandena för olika värmekällor.

Ta till vara på överbliven energi och lagra varmvatten

Ackumulatortankar används först och främst till vedpannor, men de kan också användas till i stort sett vilken värmepump eller energikälla som helst. Vanligtvis producerar en vedpanna mer energi än den gör av med och därför är det fördelaktigt att använda en isolerande tank som kan ta hand om och lagra energiöverskottet.

Oavsett storlek på tanken har alla samma funktion och fungerar som en stor termos genom att lagra värmen tills dess att den används och behövs. För att tanken på ett effektivt sätt ska kunna bevara värmen, behöver den vara väl isolerad.

Notera också att du inte köper tanken direkt från oss, utan från vår återförsäljare. De har lång erfarenhet i branschen och kan assistera dig med alla detaljer kring inköp och installation av ackumulatortanken.

Många fördelar med en ackumulatortank

Det finns gott om fördelar med att använda en ackumulatortank. Väljer du att använda en ackumulatortank till din värmekälla får du en ökad valfrihet och ett mycket effektivare uppvärmningssystem. Du kan på ett enkelt sätt koppla ihop flera värmekällor till samma tank och på så sätt optimera lagringen av energi. Storleken på tanken baseras på storleken på bostaden, samt vilken eller vilka värmekällor som också ska installeras eller redan är i användning.

Minskade värmeförluster

Ackumulatortankar från OSO ger väldigt låga energiförluster. Det resulterar i en mer hållbar och ekonomisk värmeförbrukning. Överskottsenergi som lagras från en dag till en annan gör att du kan spara in både pengar och tid. Du slipper elda många gånger under dagen och det räcker istället med en eller två gånger. Varje vedträ ger på så vis mer energi, eftersom överskottet då blir lagrat i tanken.

Hållbart och miljövänligt

Om du vill få en effektivare uppvärmning av bostaden med mindre utsläpp och en bekväm vedeldning, bör du installera en ackumulatortank till din värmepump eller vedpanna. Energin lagras i tanken, vilket gör det till ett miljövänligt och hållbart val eftersom värmen räcker längre.

Väljer du att inhandla en tank från OSO gör du ett aktivt och bra miljöval och du kan vara säker på att den kommer att hålla i många år framöver.

Köpa ackumulatortank 1500 liter

När det kommer till pris för en ackumulatortank varierar det beroende på storlek. Du kan till att börja med enkelt be om mer information om vår OSO ackumulatortank 1500 liter inklusive pris från vår återförsäljare. Samma sak gäller förstås för våra andra storlekar på ackumulatortankar och även övriga produkter.

Mått och dimensioner

Storleken på OSO ackumulatortankar varierar och så gör även måtten. Längre ner på sidan hittar du måtten på alla våra tankar och där ingår givetvis ackumulatortank 1500 liter mått. Det är viktigt att du väljer en tank som passar in på storleken på bostaden, samt vilken eller vilka värmekällor du kommer att använda.

Installation av ackumulatortank

OSO ackumulatortankar är inte komplicerade att installera men det är ändå mycket viktigt att det blir gjort på fackmannamässigt sätt. Behöver du hjälp med installationen bör du kontakta en licensierad tekniker som kan göra den på ett professionellt sätt. Då vet du att du får en ackumulatortank som fungerar som den ska.

FAQ

h1
h2
h3
h4
h5

 

 

h6
h7
h8
h9
h10

Nyheter

OSO ThonCo Kampanjebilder Hires 5 scaled

7 bra tips på varmvattenberedare för rörmokare

Frågor uppstår ständigt om att installera en varmvattenberedare. Teknisk ingenjör ...
Les mer
Suksess under pandemien OSO Hotwater

Framgång under pandemin

Pandemin har slukat många företag, bland annat i Norge. Men ...
Les mer
OSO Hotwater varmvattenberedare

OSO Hotwater lanserar ny identitet och ny hemsida

Varmt vatten är en viktig del av hälsa och välbefinnande. ...
Les mer