Sök
Stäng denna sökruta.

Varmvattenberedare för husvagn & husbil

Varmvattenberedare för husvagn och husbil från OSO är skräddarsydda för att möta de unika utmaningarna med mobilt boende. Våra kompakta och effektiva modeller säkerställer att du har tillgång till varmt vatten oavsett var äventyret tar dig, vilket gör din campingsemester både bekväm och praktisk. Våra produkter är lättanvända och ger dig varmvatten när du behöver det, utan att kompromissa med utrymme eller effektivitet.

Varmvattenberedare husvagn och husbil

Att tillbringa semestern i husvagn eller husbil har blivit ett kärt sommarnöje för många semesterfirare. Numera är varmvatten i husvagn ett måste för de flesta campare. I vår produktion har vi därför också OSO varmvattenberedare som är utformade för mindre utrymmen.

Idag ställer de flesta människor högre krav på sin hemester och varmvatten i husbil eller husvagn är inte längre en lyx, utan snarare en modern självklarhet. Utrymmet i husvagnar och husbilar är dock som bekant begränsat. Både varmvattenberedare husvagn i storlek och funktionalitet behöver vara anpassade till de specifika förhållandena.

Varmvattenberedare för husbilar och husvagnar drivs i regel av gas, diesel, el eller helt enkelt med hjälp av en blandning av de olika energislagen. Vilken typ av uppvärmning som passar dig bäst beror på vilken typ av fordon du har. Även behovet av vatten inverkar på valet av drivmedel. OSO erbjuder därför även några modeller av varmvattenberedare husvagn & husbil som passar ändamålet och värmer upp vattnet till önskad temperatur.

Förbered varmvattenberedaren inför vintern

Viktigt att tänka på när det gäller varmvattenberedare som är monterade i husvagnar, husbilar eller i mindre stugor är att förbereda avstängningen av beredaren i god tid. Inför en längre viloperiod när värmen ska stängas av är det väldigt viktigt att se till att varmvattenberedaren är tömd på vatten innan du stänger ner. Om vatten finns kvar i beredaren under vintern riskerar den i värsta fall att frysa sönder.

Olika storlekar

Vår minsta varmvattenberedare heter Nano och är speciellt framtagen för att passa in i mindre utrymmen och ta lite plats. Beredaren är lika stor som ett A4-papper och är därför lätt att flytta på mellan olika ställen. Kapaciteten är 5 liter. En fördel med den mindre storleken är att det endast tar 12 minuter efter urtappning, innan den är redo för användning igen.

Vår produktion innehåller även varmvattenberedare ur mellansegmentet med en kapacitet på mellan 30 och 100 liter. I ett mindre utrymme passar en vägghängande varmvattenberedare bättre, vilket vi har tillgodosett genom att tillverka mindre modeller som både kan ställas på golvet och hängas på väggen. Alla våra produkter besitter viktiga egenskaper, såsom högt korrosionsmotstånd och förmåga att hantera kalkhaltigt vatten.

Fördelar med varmvattenberedare till husvagnen

Oavsett hur begränsat utrymme det finns i en husvagn, husbil eller mindre stuga är det ändå alltid in god idé att prioritera en varmvattenberedare. Fördelarna är nämligen många:

  • Varmvattenberedare är oumbärlig utrustning för att göra campingsemestern så avkopplande och bekväm som möjligt.
  • Det är praktiskt och hygieniskt att kunna tvätta av sig eller diska maten direkt på plats.
  • OSO varmvattenberedare är enkla att installera och använda.
  • Våra varmvattenberedare är tillverkade för att fungera effektivt i alla typer av miljöer.
  • Varmvattenberedare från OSO har en innovativ design och den avancerade tekniken gör dem mycket tåliga och pålitliga i mobila miljöer.
  • På resande fot har du alltid tillgång till varmt vatten när du behöver det som bäst.

Högkvalitativa varmvattenberedare för bilen

Varmvattenberedare från OSO för husvagn och husbil är kända för hög kvalitet och en robust konstruktion. Investerar du i en praktisk varmvattenberedare kan du bättre njuta av skön avkoppling under semestern.

Produkter från OSO har en stilren design som döljer synliga rör och anslutningar. Dessutom har vi säkerställt att värmeförlusten vid användandet är så låg som möjligt, samtidigt som apparaten håller en hög lagringstemperatur för optimal prestanda.

FAQ

h1
h2
h3
h4
h5

 

 

h6
h7
h8
h9
h10

Nyheter

OSO ThonCo Kampanjebilder Hires 5 scaled

7 bra tips på varmvattenberedare för rörmokare

Frågor uppstår ständigt om att installera en varmvattenberedare. Teknisk ingenjör ...
Les mer
Suksess under pandemien OSO Hotwater

Framgång under pandemin

Pandemin har slukat många företag, bland annat i Norge. Men ...
Les mer
OSO Hotwater varmvattenberedare

OSO Hotwater lanserar ny identitet och ny hemsida

Varmt vatten är en viktig del av hälsa och välbefinnande. ...
Les mer