Sök
Stäng denna sökruta.

Varmvattenberedare för båten

Upptäck vårt mångsidiga utbud av varmvattenberedare för båtar, skräddarsytt för att hantera de specifika utmaningarna i marina miljöer. Vi erbjuder allt från kompakta modeller för mindre båtar till robusta lösningar för större fartyg, alla designade för att maximera utrymmet och säkerställa pålitlig värme. Välj hållbara rostfria och kostnadseffektiva varmvattenberedare, beroende på dina behov och förhållanden på sjön.

Varmvattenberedare för båtar i olika storlekar

Alla båtar har inte samma behov och det är något vi är väl medvetna om på OSO. En större båt behöver en större kapacitet, medan en liten båt utan dusch klarar sig med en varmvattenberedare med mindre volym.

I vårt sortiment hittar du inte bara flera olika storlekar, du får även en av de bästa
varmvattenberedare för båten som finns på marknaden. Våra varmvattenberedare uppfyller dina behov av varmvatten till båt avsett krav och med den tillförlitlighet och effektivitet som vårt varumärke representerar.

Skillnad mellan rostfria och emaljerade beredare för båten

Vi har bara rostfria varmvattenberedare i vårt sortiment pga deras höga motståndskraft mot korrosion.

Rostfria varmvattenberedare

De stora fördelarna med en rostfri varmvattenberedare är deras motståndskraft mot korrosion och det faktum att de är kända för sin hållbarhet. Det gör dem till ett utmärkt val om båten håller till i marina miljöer där den kommer i kontakt med saltvatten. En varmvattenberedare i rostfritt stål har en lång livslängd och den behöver väldigt lite underhåll. Det är en mycket bra investering för dig som uppskattar långsiktighet.

Vill du ha hjälp med att välja en varmvattenberedare för båt har våra återförsäljare den expertis du behöver så att du kan fatta ett köpbeslut som överensstämmer med dina behov.

Gör ett aktivt val för miljön

En bra och hållbar varmvattenberedare är inte bara en kvalitetsinvestering, det är även ett aktivt val för miljön. Med våra varmvattenberedare får du en produkt som både ger dig säker och pålitlig värme samt en lång hållbarhet. En högkvalitativ varmvattenberedare från OSO kommer att innebära få reparationer under dess långa livslängd. Det i sin tur minskar miljöpåverkan och sparar dig pengar.

Installation och underhåll

Du kan välja mellan varmvattenberedare med alla anslutningar ovanpå eller i botten på beredaren för en enkel installation som passar din båt. För att din varmvattenberedare ska fungera på ett effektivt sätt och för att försäkra en långvarig funktion behöver den installeras och underhållas på ett korrekt sätt.

Om du vill att din varmvattenberedare ska prestera på topp rekommenderar vi en
regelbunden service. Du kan på så sätt kontrollera och rengöra de olika komponenterna, vilket kommer att förlänga livslängden och minska risken att problem uppstår.

Viktig utrustning

Våra beredare har en säkerhetsventil för varmvattenberedare båt som säkerställer att det inte blir ett för högt tryck i tanken. Säkerhetsventilen släpper ut vatten om trycket skulle bli för högt.

Med en elpatron till varmvattenberedare båt kan du få varmvatten utan att någon värme tillförs från en annan värmekälla. Flera av våra beredare använder en elpatron, vilket har många fördelar. En termostat och blandningsventil på beredaren gör att du kan justera värmen i tanken. Med rätt värme i beredaren minskar du risken för skållning.

Olika prisklasser

Priset för våra olika modeller och storlekar varierar. För att få alla detaljer om
varmvattenberedare båt och pris kan du kontakta vår erfarna återförsäljare. Det kan du på ett enkelt sätt göra längst ner på sidan via länken till dem.

FAQ

h1
h2
h3
h4
h5

 

 

h6
h7
h8
h9
h10

Nyheter

OSO ThonCo Kampanjebilder Hires 5 scaled

7 bra tips på varmvattenberedare för rörmokare

Frågor uppstår ständigt om att installera en varmvattenberedare. Teknisk ingenjör ...
Les mer
Suksess under pandemien OSO Hotwater

Framgång under pandemin

Pandemin har slukat många företag, bland annat i Norge. Men ...
Les mer
OSO Hotwater varmvattenberedare

OSO Hotwater lanserar ny identitet och ny hemsida

Varmt vatten är en viktig del av hälsa och välbefinnande. ...
Les mer