Sök
Stäng denna sökruta.

Ackumulatortankar 750 liter

Upptäck OSO Hotwaters 750-liters ackumulatortankar, perfekta för stora anläggningar som behöver effektiv energilagring. Dessa högkvalitativa tankar minimerar värmeförlust och är kompatibla med många värmekällor för optimerad energianvändning.

Ackumulatortankar på 750 liter från OSO Hotwater

Här på OSO Hotwater har vi ackumulatortankar med marknadsledande isolering och flera andra fördelar. Vill du veta mer om den ackumulatortank du är intresserad av rekommenderar vi att du besöker vår svenska återförsäljare som vi länkar till på sidan, där du kan genomföra ditt inköp eller ställa frågor om produkten till deras kompetenta medarbetare.

Vi erbjuder bland annat ackumulatortankar i vår MAXI-serie. Serien har funnits i 50 år och är driftsäker för både små och stora installationer. Tack vare den effektiva isoleringen i ackumulatortankarna får du en minimal värmeförlust. Det leder till energibesparing och därmed lägre kostnader.

Du kan ansluta din ackumulatortank 750 liter till flera värmekällor utifrån dina behov. Vi har dessutom alternativ som är förberedda för solfångare. Genom att använda solenergi sparar du både pengar och gör nytta för miljön. Med ackumulatortanken kan du dessutom spara överskottsvärmen och på det sättet optimera både förbrukningspriset och ta till vara all energi som produceras.

Ackumulatortank på 750 liter – pris

När du ska köpa något till hemmet är givetvis priset en viktig aspekt av det hela. Men det kan vara bra att inte endast ha fokus på den faktiska och omedelbara kostnaden utan se till kvalitet och livslängd på tanken. Hos oss får du en produkt med hög kvalitet, vilket gör den väldigt prisvärd i längden. Vårt fokus ligger inte på ett jättestort utbud utan snarare på kvalitet istället för kvantitet.

En stor ackumulatortank är en investering. Du bör också anlita en fackman för installation för att säkerställa att det sker på rätt sätt. Annars finns det risk för läckage och det kan leda till vattenskador, vilket blir dyrare i längden.

Ackumulatortank på 750 liter – mått

Eftersom en ackumulatortank 750 liter rymmer en stor volym vatten tar den en hel del plats och den väger över 100 kilo. Vi gör våra produkter så slimmade som möjligt för att de ska bli lättplacerade, men det är ändå bra att ha någon typ av slutet rum där den kan stå.

Fördelar med ackumulatortank 750 liter

Det finns flera fördelar med att ha en ackumulatortank, och ju större desto bättre kan man i stort sett säga. Med en ackumulatortank får du en jämn, behaglig värme på vattnet. Du sparar helt enkelt varmvattnet i den och kan sedan använda det när det behövs. Det är utmärkt om ni ska duscha eller bada flera stycken under kort tid.

När du väljer att köpa en ackumulatortank på 750 liter från oss på OSO Hotwater får du en korrosionsbeständig produkt. Det bidrar till en längre livslängd.

När du ska köpa en ackumulatortank på 750 liter från oss på OSO Hotwater är ett tips att du tänker över dina behov. Finns det några speciella egenskaper du vill ha? Det är viktigt att du väljer ett alternativ som passar med den värmekällan du har. Utöver tankar på 750 liter har vi både mindre och större alternativ som du kan välja mellan. Allt för att du ska kunna hitta en produkt som passar just dina behov. Inköpet gör du hos våra kunniga svenska återförsäljare.

FAQ

h1
h2
h3
h4
h5

 

 

h6
h7
h8
h9
h10

Nyheter

OSO ThonCo Kampanjebilder Hires 5 scaled

7 bra tips på varmvattenberedare för rörmokare

Frågor uppstår ständigt om att installera en varmvattenberedare. Teknisk ingenjör ...
Les mer
Suksess under pandemien OSO Hotwater

Framgång under pandemin

Pandemin har slukat många företag, bland annat i Norge. Men ...
Les mer
OSO Hotwater varmvattenberedare

OSO Hotwater lanserar ny identitet och ny hemsida

Varmt vatten är en viktig del av hälsa och välbefinnande. ...
Les mer