L2 PRIVAT – Varmvattenberedare

Privat

Sidan för fastighetsägare och vanliga användare av varmvattenberedare. Här finns information om våra produkter för privatmarknaden.

OSO Hotwater AS är en familjägd, helnorsk producent, och är Europas ledande leverantör av rostfria varmvattenberedare. Vi levererar beredare som täcker dom allra flesta behov, och med volym från 5 till 300 liter med möjlighet för seriekoppling av flera enheter kan vi erbjuda en stabil och säker varmvattensförsörjning i allt från små stugor och lägenhetar till stora villor.
Vi har utvecklat produktserier som är förberedd för uppvärmning med äntingen elektrisk energi eller alternativa energikällor, eller en kombination av båda.

OSO Hotwater AS levererar även marknadsledande rostfria varmvattenberedare förberedd för indirekt uppvärming. Idealisk för uppvärmning från gas- eller biopanna, eller inverterstyrd värmepump. Produkten har även inbyggd elektrisk toppbelastningselement, som kan hjälpa med att höja kranvattenkapaciteten och förhindra bakterietillväxt. Vi levererar den enda ErP A-certifierade kombiberedaren på marknaden i dag. Enaståande isoleringsegenskaper reducerar värmeförlusten med upptil 70%.