L2 INSTALLATÖR – industriberedare och utrustning

INSTALLATÖR

Sidan för rörmokare och installatörer av större varmvattensanläggningar.

OSO Hotwater AS är en familjägd producent, och är Europas ledande leverantör av rostfria varmvattenberedare. Vi levererar beredare som täcker dom allra flesta behov, och med volym från 5 till 300 liter med möjlighet för seriekoppling av flera enheter kan vi erbjuda en stabil och säker varmvattensförsörjning i allt från små stugor och lägenhetar till stora villor.

Vi har utvecklat produktserier som är förberedda för uppvärmning med äntingen elektrisk energi eller alternativa energikällor, eller en kombination av båda.

OSO Hotwater AS levererar rostfria industriberedare som täcker dom allra flesta behov, och med volym från 400 till 15 000 liter med möjlighet för seriekoppling av flera enheter kan vi erbjuda en stabil och säker varmvattensförsörjning i dom allra flesta typ av anläggningar.
Dom allra flesta av våra industriberedare produceras av vårt systerbolag OSO Manufacturing AB i Åmål, Sverige. Vi har utvecklat industriberedare för ackumulering, eller för uppvärmning med äntingen elektrisk energi eller alternativa energikällor, eller en kombination av båda.

OSO Hotwater AS levererar reservdelar till alla OSO-produkter, och erbjuder även anpassade montagesatser och tillvalsutrustning för OSO varmvattenberedare och industriberedare. Med dessa satsar kan våra kunder sätta ihop en berederanläggning anpassad dom allra flesta behov, med snabb montage och perfekt funktion från dag 1.
Vi erbjudar kallvattensatser, blandarcentraler, utrustning för varmvatten cirkulation, pumpcentraler, samlarrör för multimontage och mycket annat. Våra konsultar är alltid klara att bistå våra kunder med att utveckla en komplett anläggning.